Buffetten voor iedere gelegenheid
Wij leveren een ruime keus aan warme en koude buffetten voor iedere gelegenheid bij u thuis of op locatie. De buffetten worden geleverd inclusief brood en boter. Indien gewenst kunnen wij het serviesgoed ook meeleveren voor € 2,50 per persoon excl. btw.
Deze buffetten zijn te bestellen voor minimaal 20 personen.
Hieronder enkele ideeën van de mogelijkheden van warme en koude buffetten die wij u kunnen bezorgen. Alle ingrediënten worden op pure en ambachtelijke wijze bereid!
Tapas Buffet € 25,75 per persoon excl. btw
Koud:
- Serrano ham met roerbakasperges, burrata, rucola en olijfolie
- Etagère met Mediterraanse vleeswaren, vijgen, bean sprouts en rozemarijnkoekjes
- Tomaten-basilicum salsa geserveerd met crostini’s
- Gegrilde Padrón pepers
- Gefrituurde olijven in kruidenkorstje met kappertjesmayonaise
- Pittige gamba’s
- Wraps gevuld met gebraden jonge hoenderfilet, avocado, limoen en lollo rosso
Warm:
- Paella van vis, schaal- en schelpdieren
- Twee soorten pinchos met champignons, knoflook en oregano
- Frittata met seizoensgroenten
- Kip mogho
- Empanadas gevuld met groenten en Romasco salsa
- Vegetarische aardappel tortilla
Sausjes & Brood:
- Guacamole
- Aioli
- Fetadip met chilivlokken, honing en lente-ui
- Olijfolie met balsamico
- Vloerbrood, pizzabrood en gefrituurd brood
Provençaals Buffet € 26,75 per persoon excl. btw
Koud:
- Carpaccio van ossenhaas met truffeldressing en Parmezaan
- Spaanse ham op aardappel-truffelsalade met zongedroogde tomaat, babygroente en olijfolie
- Caesar salade van gemarineerde kip, zongedroogde tomaat, courgette, broodcroutons en ansjovisvinaigrette
- Griekse salade met tomaat, rode ui, komkommer, feta en avocado
- Gebakken broccoli/bloemkool salade met gerookte makreel en balsamicovinaigrette
- Salade van rode biet met appel en gebrande gerookte zalm
- Tomatenrijst met aubergine, spinazie, gekarameliseerde rode ui en manchego
Warm:
- Sous vide gegaarde Iberico procureur met saus van Lentebok en chutney van pompoen en cranberries
- Op de huid gebakken snoekbaarsfilet met daslook, limoen en gemarineerde witte kool
- Roseval aardappeltjes uit de oven met knoflook, zeezout en rozemarijn
- Courgette gevuld met voorjaarsgroenten en olijven, gegratineerd met mozzarella
Sausjes & Brood:
- Moretum (kruidenpesto) en saus provinciale
- Kruidenboter
- Diverse broodsoorten
Bourgondisch Buffet € 28,25 per persoon excl. btw
Koud:
- Bourgondische ham met tijm, limoen en gemarineerde meloen
- Salade van freekeh, koriander en Merquez sausijsjes
- Terrine van gerookte gegrilde zalm met citroenboter
- Etagère met gerookte forel, makreel, rivierkreeftjes en Noorse garnalen
- Salade van witlof, jonge kaas, appel, lollo bianco en mosterddressing
- Salade van nieuwe aardappels, zeebaarsfilet, garnalen, appelkappertjes en rozemarijn
Warm:
- Langzaam gegaarde wangetjes van Heidehoeve varken met asperges en dragonsaus
- Op de huid gebakken schelvishaasjes met dillesaus
- Geroosterde venkel, chantenay wortels, tomaat, courgette en knoflook
- Geroosterde krielaardappeltjes met spek, lente-ui en gekneusd mosterdzaad
- Gnocchi met rode ui, geitenkaas, olijven en lente-ui
Sausjes & Brood:
- Knoflook-daslooksaus
- Remouladesaus
- Komkommer-chilisaus
- Kruidenboter
- Diverse broodsoorten
Mediterraans Buffet € 31,75 per persoon excl. btw
Koud:
- Carpaccio van ossenhaas met truffeldressing en Parmezaan
- San Daniele ham op salade van roerbakasperges, sugarsnaps, zongedroogde tomaat en rucola
- Vitello tonnato met verse tonijn en kappertjes
- Rillette van makreel en forel met zoete rode ui en appelkappertjes
- Salade van kikkererwten, bonen, taggia olijven, feta, tomaat, komkommer en veldsla
- Bruschetta met tomaat, basilicum en burrata
Warm:
- Langzaam gegaarde kalfssukade met gremolata
- Gegrilde merluza met olijven, kappertjes, sjalotten, olijfolie en geraspte citroenschil
- Cannelloni van gegrilde groenten en spinaziesaus
- Gepofte krielaardappeltjes in de schil met tuinkruiden
- Vegetarische melanzane met aubergine, tomaat, basilicum en mozzarella
Sausjes & Brood:
- Salsa verde
- Aioli
- Twee tapenades
- Diverse soorten brood
Maar kijk ook eens naar:
Shared dining € 50,00 per persoon
- Tataki van tonijn met gerookte wasabi mayonaise en stroop van Japanse soja
- Carpaccio van Ossenhaas met truffeldressing, rucola, pijnboompitjes en Grana Padano
- Salade van Coeur de Boeuf tomaat met basilicum en buffel mozzarella
- Cristini’s met tomaten, basilicum salsa
- Charcuterie plateau
- Rillette van gestoomde makreel met ras el hanout, zoetzure rode ui en biologische olijfolie
- Gegrilde Pietermanfilet geserveerd op een risotto van rode linzen met gerookte beurre blanc saus
- In oregano, kappertjes en citroen gemarineerde rundermedaillons met een jus van balsamico geserveerd met een stapelaartje van tomaat, courgette en aubergine
Mini desserts met o.a.
- Tiramisu
- Witte chocolade mousse met frambozen
- Délice van passiefruit